LIJEPA GESTA

Sjajan potez Barcelone: Prodaje prava na ime stadiona u humanitarne svrhe

21.04.2020.
u 19:49

Nogometni klub Barcelona prodat će prava na ime stadiona za sljedeću sezonu kako bi sakupio novac u borbi protiv koronavirusa, priopćili su danas čelnici Barce.

Iznos prikupljen od prodaje prava na ime stadiona Camp Nou donirat će se za istraživanja i borbu protiv pandemije.

"Želimo poslati univerzalnu poruku. Prvi put će neko imati priliku staviti svoje ime na Camp Nou, a prihodi će ići cijelom čovječanstvu, ne samo Barci. Inicijativa je nastala u izvanrednoj situaciji. Mislimo da nam je potreban brz odgovor, stavljajući naš dragulj u službu", rekao je potpredsjednik kluba Jordi Cardoner.

Podsjetimo, Camp Nou je najveći stadion u Europi sa više od 99.000 sjedišta i od otvaranja 1957. godine nije imao sponzora.

Klub je priopćio da će stadion zadržati ime Camp Nou i još uključiti ime sponzora.

"Camp Nou šalje S.O.S. Otvoreni smo za sve. Želimo maksimizirati ekonomsko učešće i osigurati da partneri dijele naše društvene vrijednosti", naveo je Cardoner.

Inače, Španjolska je jedna od država najpogođenijih koronavirusom, odnsono više od 20.000 ljudi je preminulo u toj zemlji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije