Sportski savez grada Mostara

Šišić: I u budućnosti se nadamo biti oslonac mostarskom sportu

BiH,30.12.2015.Mostar,  Kalendar , domjenak, Sportski savez Mostar, Photo:Stojan Lasic
31.12.2015.
u 07:26

Mostarska kuća sporta u 2015. je to bila u punom smislu riječi Na druženju s novinarima vodstvo Sportskog saveza grada Mostara zahvalilo je na obostranoj korektnoj suradnji

U prostorijama Sportskog saveza grada Mostara je druženjem s novinarima zaključena sportska 2015. godina. U ugodnom ozračju domaćini skupa su bili predsjednik Saveza Hasan Šišić, tajnica Mirjana Bošnjak, kao i ostali zaposlenici mostarske kuće sporta, koja je to u punom smislu te riječi.

Čvrsta spona

Prisutne je pozdravio i na suradnji zahvalio predsjednik Šišić koji je istaknuo: - Zahvaljujem svima vama na korektnoj suradnji koju smo imali ove godine. Svi vi ste doprinijeli da naša javnost na pravi način bude informirana o svemu što se događa u kući mostarskog sporta. Pod našim okriljem nalazi se oko 10.000 sportaša, mladih ljudi, prema kojima ste bili čvrsta spona. Nadamo se da ćemo i u budućnosti biti oslonac sportu koliko god to budemo mogli - kazao je, između ostalog, Šišić. Sportski savez grada Mostara pod svojim okriljem ima veliki broj klubova, oko 80 klubova i sportskih udruga. Savez se brine o organizaciji školskih natjecanja u brojnim sportovima i ima veliku ulogu u razvoju mostarskog sporta. Zahvalnost je novinarima iskazala i savjetnica gradonačelnika grada Mostara Radnila Komadina koja je također pozdravila pripadnike madijskih kuća iz grada na Neretvi.

- Zahvaljujem vam što sve aktivnosti iz ovog Saveza, kao i iz ostalih institucija kojima je grad osnivač, vrijedno i objektivno pratite i, što je jako bitno, da sve to nailazi na pozitivne komentare građana Mostara. Nadam se kako ćete u budućnosti nastaviti uzorno i objektivno obavljati svoj posao, kazala je, između ostalog, Radmila Komadina. Sportski savez grada Mostara i ove će godine organizirati svečani izbor najboljih sportaša ovog grada. Spomenuta svečanost trebala bi se organizirati za nekih 20-ak dana. Stručni žiri će do tada obaviti svoj dio posla te odrediti one koji su u mostarskom sportu ostvarili najveće uspjehe u 2015. godini.

Okupljanje rukometaša

Već početkom 2016. godine Savez planira nove aktivnosti. U gradu na Neretvi će se već u subotu okupiti najbolji bh. rukometaši.

- Već 2. siječnja u Mostaru je zakazano okupljanje rukometne reprezentacije BiH. Oni će u našem gradu boraviti jedan dan te obaviti jedan trening. Tim povodom u prostorijama Saveza bit će organizirana i prigodne tiskovna konferencija - kazao je Dženan Šuta, sportski menadžer u Sportskom savezu grada Mostara.

Rukometaši BiH već 3. siječnja nastavljaju pripreme u Crnoj Gori, nakon čega ih očekuje utakmica kvalifikacija protiv reprezentacije Kosova. Nakon kratkog formalnog dijela, upriličeno je prigodno druženje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije