Ženski nogomet

Širokobriježanke ugošćuju Željezničar (14 sati, Mostarsko blato)

Siroki Brijeg, 17.10.2015. Siroki Brijeg - Sloga (Bosanska Otoka 9:0 (4:0) Ana Marija Buhac (18) vs, Azra Hafizovic Snimio: Miljenko Karacic
13.04.2016.
u 07:00

U zaostaloj utakmici 8. kola 1. ženske lige FBiH, skupina Jug, danas će igračice Širokog Brijega na Blatu ugostiti Željezničar iz Bosanske Krupe, ekipu koja je “zimovala” na 1. mjestu na ljestvici. Utakmica počinje u 14 sati. Širokobriježanke su željne uzvratiti gošćama, jer su jesenas u prvoj službenoj utakmici u svojoj povijesti igrale u Bosanskoj Krupi i doživjele poraz od 0:8. Kažu da je to bio rezultat treme i neiskustva. Nakon te utakmice Širokobriježanke su u prvenstvu poražene još samo u Bugojnu protiv Iskre 1:2 te su još uvijek u igri za jedno od prva dva mjesta koja vode u doigravanje za ulazak u Premijer ligu. Unatoč kiši, u subotu je susret Široki – Iskra promatralo oko 100 gledatelja. Danas se očekuje lijepo i sunčano vrijeme, pa time i više publike. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije