Utakmica na Pecari

Široki pobijedio Mladost s 3:1, širokobriježani puno bliže polufinalu

siroki
09.03.2016.
u 18:53

Nogometaši Širokog Brijega pobijedili su Mladost s 3:1 u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa. Mladost je bila autsajder, no na Pecari je uspjela postići pogodak i još uvijek ima kakvu-takvu šansu napraviti povijesni rezultat, piše sportsport.ba. 

U prvih 10 minuta nije bilo šansi, da bi Husić potom zaprijetio domaćem golu u 18. minuti. Kožul u 20. minuti kasni, propada dobra šansa za Široki. U 35. minuti dosuđen je penal za Široki, Ivanković je pogodio za slavlje domaćih. Menalo pogađa prečku s pet metara u završnici prvog dijela, propada još jedna dobra šansa za domaće. 
Široki je očekivano ubacio u brzinu više u nastavku. Dobru šansu ne koristi Ivanković u 54. minuti, a kazna stiže u 76. minuti. Kobilica zabija važan pogodak za goste iz Kaknja. 

U samoj završnici utakmice iskusni Ivanković donosi pobjedu Širokom, a istu ovjerava iskusni Krstanović u 90. minuti i Široki je na nekih 70 posto šansi da prođe dalje. No, možda Mladost iznenadi...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?