Liga 6

Široki na teškom gostovanju kod momčadi Sparsa

BiH,24.03.2016.Mostar ,Dvorana Bijeli brijeg,  Student - Sloboda Photo:Stojan Lasic
02.04.2016.
u 11:00

Ovog vikenda igraju se susreti 7. kola Lige za prvaka i Lige za ostanak košarkaša BiH. U oba natjecanja i nakon sedam odigranih kola vlada velika neizvjesnost. Jedino je Igokea u Ligi za prvaka osigurala početnu poziciju jedan za doigravanje, dok je još uvijek sve otvoreno kad je riječ o tome koja će joj se tri kluba pridružiti. U Ligi za prvaka u 7. kolu Široki odlazi na gostovanje kod Sparsa gdje će pokušati ostvariti pobjedu te tako ostati u igri za doigravanje.

U taboru Damira Vujanovića znaju kako će to biti teška zadaća, a poglavito što Spars u posljednje vrijeme igra dobro. Široki u slučaju poraza nema gotovo nikakvih izgleda za doigravanje. U Mrkonjić Gradu drugoplasirana Mladost ugošćuje vodeću Igokeu. Bez obzira na to što igrači Gorana Sladojevića imaju solidan sastav, njihovi su izgledi protiv Aleksandrovčana minimalni. U borbi za doigravanje Kakanj je domaćin Leotaru. I jedna i druga momčad u Ligi 6 ostvarile su po dvije pobjede i s jednakim izgledima nastavljaju borbu za doigravanje.

U Ligi za ostanak Zrinjski, nakon kiksa na svom parketu protiv Bošnjaka, odlazi u goste Građanskom koji ima pobjedu manje od Mostaraca i učinit će sve kako bi pobijedio. U slučaju poraza igrače iz Bijeljine čekala bi borba za ostanak. U takvoj situaciji su Student i BN Basket. Student odlazi kod Bošnjaka, dok momčad BN Basketa gostuje u Tuzli. Parovi 7. kola Lige za prvaka, 2. 4.: Spars - Široki 19, Kakanj - Leotar 19, Mladost - Igokea 19 (3.4.). Parovi 7. kola Lige za ostanak: Bošnjak - Student 17.30, Građanski - Zrinjski 19.30, Sloboda - BN Basket 19.30 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije