Pecara

Široki Brijeg u prednosti pred uzvrat u Kaknju

BiH,06.03.2016.Siroki, Pecara,  Prvetvena nogometna utakmica   Siroki - Zrinjski  Photo:Stojan Lasic
11.03.2016.
u 07:00

Pobjeda, ma kakva bila, nakon dva poraza u prvenstvu dobro je sjela igračima, trenerima i pristašama Širokoga Brijega koji je u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Kupa svladao Mladost 3:1.

Čestitke Širokom

Rezultat je na kraju bio “veličanstven” jer još u 88. minuti bilo je neodlučenih 1:1:

- Čestitam Širokom na pobjedi. Mi imamo problem neiskustva, iako smo dokazali da znamo igrati. Moramo sve analizirati i izvući zaključke jer nije prvi put da gubimo u zadnjim minutama. Vidjeli ste kako smo na brzinu primili dva pogotka. Slično smo izgubili protiv Slobode, izjavio je Ibro Rahimić, trener Mladosti. Ni trener Širokobriježana Slaven Musa nije “cvjetao” od zadovoljstva, pa je na kraju istaknuo da on i njegova momčad mogu biti sretni što nisu kažnjeni:

- Mi smo kao ovo vrijeme: čas kiša, pljusak, čas sunce... Tako i igramo - pet minuta dobro, pa deset katastrofalno... Darujemo protivniku čiste lopte, sami ga dovedemo u situaciju zabiti... Srećom, nisu bili koncentrirani. Možda bi bili da su im igrali najbolji igrači. A mi smo pogađali grede i vratnice, promašili “zicere”. Na kraju je bilo solidnih 3:1, što bi trebalo biti dovoljno za ući u polufinale. S Veležom igramo u subotu, pa u srijedu možemo igrati s najboljim sastavom koji budemo imali. Protiv Mladosti smo odmarali određene igrače.

Široki Brijeg poveo je na utakmici s 11 metara, nakon što je Hodžić srušio sleđa Buhača. Prekršaj nije bio dvojben, ali gosti su se bunili tvrdeći kako je bio izvan šesnaesterca. No, glavni sudac Terzić i pomoćni Beljo bili su blizu događaja...

Proigrali pred kraj susreta

Uz spomenute grede i vratnice, treba reći da su gosti jedinu prigodu pretvorili u pogodak. Domaći su naglo proigrali u zadnje 2 - 3 minute i iz lijepih akcija preko Ivankovića i Krstanovića zabili dva pogotka za vjerojatni mirni uzvrat u Kaknju u srijedu, 16. ožujka. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?