Premijer liga

Široki bolji na Pecari, Mladost prvi put poražena

20.08.2017.
u 22:15

Ekipa Mladosti doživjela je prvi poraz u novoj sezoni. U 5. kolu tim Edisa Mulalića je poražen na Pecari kod Širokog rezultatom 3:1. Na otvaranju je Široki prijetio preko Baše, ali je Mladost uspijevala zaustaviti sve napade na 20-ak metara od gola Velića, piše Sportsport.ba. 

Iz prvog šuta na gol gosti iz Doboj Kaknja su stigli do vodstva. Slobodan udarac je izveo Arežina, Bojan Regoje se najbolje snašao u gužvi, te je pogodio mrežu domaćeg tima za vodstvo Mladosti od 0:1. Krenuo je potom Široki po izjednačenje, a do njega su došli u prvoj minuti nadoknade. Sjajnu akciju je završio mladi napadač Jurić za rezultat prvog poluvremena od 1:1. Mladost je bolje ušla u nastavak utakmice. 

Imali su dva pokušaja prema golu Širokog, ali su domaći igrači u 60. minuti došli do drugog gola. Pogodio je prekrasnim lobom Dino Ćorić za prednost od 2:1. Imao je potom domaći tim tri dobre prilike. 

Pokušali su Čabraja, Josip Ćorić i Wagner, ali se Mladost obranila, dok s druge strane nisu uspjeli napraviti ništa pred golom tima s Pecare. Gosti su na kraju ostali s igračem manje. 

Isključen je Regoje, a zatim domaći imaju dobru priliku, ali netko s gol-crte izbacuje loptu. Ipak, već u narednom napadu Čabraja pogađa za prednost od 3:1. Ostalo je 3:1 za Široki, te su oni prvi tim koji je pobijedio Mladost ove sezone.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije