Mourinho definitivno otpao?

Sir Alex i Pochettino na tajnom sastanku

sastanak
11.05.2016.
u 21:38

Manchester United je porazom kod West Hama najvjerojatnije ostao bez Lige prvaka, a nagađanje o novom treneru 'crvenih vragova' dobilo je nakon tog rezultata i novi obrat. Engleski mediji već su u nekoliko navrata spominjali kako veliki Sir Alex Ferguson nije za dovođenje Josea Mourinha već je legendarni trener umjesto njega često isticao ime Mauricija Pochettina. 

"Pochettino je fantastičan. Tottenham je imao loš učinak s trenerima i tu nema sumnje. Imali su ih nekoliko tijekom posljednjih godina, ali ovaj mladić ima samopouzdanje. Igra Tottenhama pokazatelj je njegovog rada", rekao je nedavno Ferguson o Pochettinu koji je s Tottenhamom napravio fantastičnu sezonu i praktički do samog kraja bio u borbi za naslov prvaka Engleske. 

Javnost na Otoku još uvijek raspravlja o tome znači li da je neuspjeh Uniteda u borbi za Ligu prvaka zapravo 'ohladio' Mourinha koji sada ne želi doći pa su se zato u klubu okrenuli Pochettinu, ili jednostavno Sir Alex još uvijek ima glavnu riječ, a Argentinac je čini se njegov prvi izbor. Škot i Argentinac uslikani su skupa po izlasku s tajnog sastanka, a velika većina odmah je zaključila kako će Pochettino najvjerojatnije preuzeti United. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije