Cuba

Silvijo Mikulić boksa i trenira na Cubi

Cuba
29.02.2016.
u 21:47

Boks na Cubi je među najpopularnijim sportom u državi, a u svijetu kubanska škola boksa je jedna od najjačih i najboljih.

Kuba je dugi niz godina najbolja na svijetu amaterska boksačka reprezentacija, do sada su osvojili čak 67 olimpijskih boksačkih medalja u boksu, od čega 37 zlata, 19 sreba i 14 bronci, a na prethodnom svjetskom prvenstvu u Katru imaju tri svjetska prvaka, dvije bronce i jedno srebro.
Silvijo Mikulić Bk Ljubuški prvak države i član reprezentacije BiH,  trenira i boksa u pregrađu glavnog grada Havane, u kampu kubanske reprezentacije i sa timom"Cuba Domadores" koji su osvojili svjetsku WSB ligu.

Pod okom jednog od najboljih trenera na svijetu Raula Fernandeza koji je osvojio tri olimpijska zlata. okušao se sa svjetskim prvacima Erislandy Savon, Julio César La Cruz, Arlen Lopez, Yasniel Toledo samo su neka imena sa kojim trenira i boksa. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije