NK Busovača

Sezona u višem stupnju natjecanja zahtijevat će kvalitetnije pripremno razdoblje

15.07.2016.
u 10:00

Prvom prozivkom te opuštajućim treningom igrači Nogometnog kluba Busovača počeli su nakon stanke pripreme za novu sezonu natjecanja.

Mnoštvo novih igrača

Na prvom treningu se, osim gotovo čitave ekipe iz prošle sezone, koja je osvojila 2. mjesto u 1. županijskoj ligi Nogometnog saveza Srednjobosanske županije, okupilo i dosta novih igrača iz okruženja koji će se na terenu pokušati dokazati igrajući u dresu Busovače. Oliver Vujica, trener momčadi, kaže kako je na osnovi prvih treninga teško procijeniti kvalitetu novih igrača, ali ističe kako svi počinju s jednakim izgledima za angažman u klubu. Pripreme se rade na domaćem terenu, stadionu NK Busovača, budući da se upravo njihov stadion može pohvaliti jednim od najboljih travnjaka u okruženju. Dokaz tomu su i treninzi momčadi iz Premijer lige BiH na terenu u Busovači.

Inače, pred nogometašima Busovače je sezona u višem stupnju natjecanja, 2. liga zapad, koju igrači, jednako kao i uprava kluba te navijači odavno priželjkuju. Natjecanja u spomenutoj ligi počinju 20. kolovoza. U njoj se natječe 14 momčadi iz NS SBŽ i Unsko-sanske županije.

Veći broj utakmica

Trener Vujica posebno naglašava kako je pred momčadi duga sezona od 26 kola, koja zbog dvostruko većeg broja utakmica u odnosu na prošlu sezonu, zahtijeva više priprema te veći broj nogometaša spremnih natjecati se za bodove.

Osim igrača, za početak sezone priprema se i stadion na kojemu su u tijeku dodatni radovi na infrastrukturi, svlačionicama i klupskim prostorijama. Cilj treninga kao i radova je isti, što kvalitetnije se pripremiti za početak nove sezone.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?