Posušje

Šest pobjeda za uvjerljivu vodeću poziciju

06.10.2017.
u 08:30

 Iz pitomog hercegovačkog mjesta Posušja sve je više uspješnih pojedinaca, ali i sportskih sastava. Tako je i s kadetima HŠK Posušje, drugoligaša Lige Jug FBiH, koji su nezaustavljivi ove jeseni.

Vodi ih poznati nogometni stručnjak Damir Ramljak, i u šest odigranih kola upisali su isto toliko pobjeda. Uvjerljivi su na vrhu prvenstvene ljestvice s gol-razlikom, a na Mokrom docu tvrde kako odavno bolja generacija kadeta nije kročila gradskim stadionom. Njihov strateg Damir Ramljak napravio je odličnu selekciju i uveo treninge svake večeri pod reflektorima pomoćnog terena.

- Na svom Mokrom docu nadigrali smo i lidera iz Mostara FK Velež i tako preuzeli vrh ljestvice. Momci vrijedno rade i nadam se kako ćemo i ubuduće nastaviti s odličnim igrama. Naši rezultati nisu ostali nezapaženi. Stigle su nam pohvale za postignute uspjehe. Pohvalili su nas i Posušani u Zagrebu iz Zavičajnog društva na čelu s Vladom Begićem te nam darovali sportsku opremu, ističe skromni posuški stručnjak Damir Ramljak koji je “prošao”, uz ostalo, omladinsku školu splitskog Hajduka.•    

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije