Ostaje u Realu

Sergio Ramos će zarađivati 10 milijuna eura godišnje

'Real Madrid\'s Sergio Ramos celebrates his goal during their Spanish first division soccer match against Getafe at Santiago Bernabeu stadium in Madrid January 27, 2013. REUTERS/Juan Medina (SPAIN - T
Foto: 'JUAN MEDINA'
1/2
13.08.2015.
u 17:25

Za ponedjeljak se sprema svečanost kao kada je Cristiano Ronaldo produljio ugovor 2013. godine

Real Madrid u ponedjeljak će i službeno okončati jednu od sapunica ovoga ljeta. Objavit će da je kapetan Sergio Ramos potpisao novi ugovor.

Branič je bio meta Manchester Uniteda, koji je htio iskoristiti Realov interes za Davida de Geu, ali Realov predsjednik Florentino Perez ponovno je otvorio pregovore s Ramosom nakon žestokih kritika navijača zbog odlaska (tjeranja) Ikera Casillasa u Porto.

Perez se s Ramosovim stožerom sjeo u Kini i tada je dogovoreno produljenje suradnje do 2020. godine. Ramos je 2005. došao iz Seville za 27 milijuna eura, a prema novom ugovoru zarađivat će deset milijuna godišnje.
U ponedjeljak će na svečanosti klub objaviti produljenje suradnje, sprema se slična fešta kao kad je Cristiano Ronaldo potpisao novi ugovor u rujnu 2013.

Ramos je odigrao 445 službenih utakmica za Real i zabio 55 golova, te osvojio deset trofeja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije