umirio navijače

Sergio Aguero se oglasio nakon katastrofalnih predviđanja da je njegova karijera zbog srčanim problema završena

Profimedia
12.11.2021.
u 21:44

Nakon što je odjeknula vijest o ozbiljnosti zdravstvenih probleme i mogućem prekidu karijere Barceloninog Argentinca Sergija Aguere o svemu se izjasnio i 33-godišnji igrač.

'Zbog svih spekulacija koje su se pojavile želim vam reći kako pratim savjete klupskih liječnika, radim testove i tretmane. Napredak bi trebao biti vidljiv za 90 dana. Samo pozitivno', napisao je Aguero na društvenim mrežama i tako umirio zabrinute navijače diljem svijeta, piše Tportal.hr

Podsjetimo, krajem listopada Aguero (33) se na utakmici Barcelone i Alavesa požalio na bolove u prsima i vrtoglavicu. Liječnici Barcelone odmah su reagirali, argentinski je napadač napustio teren i odmah je poslan na detaljne pretrage. Nalazi nisu nimalo ohrabrujući... Dijagnosticirana mu je aritmija, a iz Barcelone su objavili kako će vrsni napadač pauzirati najmanje tri mjeseca.

Aguero je ovog ljeta stigao u Barcelonu. Karijeru započinje u argentinskom Independienteu odakle se seli u Atletico Madrid, a potom i Manchester City. S Madriđanima je osvajao Europsku ligu i UEFA Superkup, dok je s Cityjem osvojio čak pet naslova prvaka u Engleskoj te je igrao finale Lige prvaka. Za City je ukupno nastupao deset sezona, odigrao je 390 utakmica i zabio 260 golova!

Hoće li i dalje zabijati ili se maknuti od aktivnog igranja nogometa rano je govoriti. Aguero se nada najboljem raspletu neugodne životne situacije, a taj rasplet uključuje i povratak na travnjak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije