i dalje će igrati

Serena Williams: Nisam rekla da zauvijek napuštam tenis

Serena Williams
25.10.2022.
u 16:19

- Šanse za povratak su velike. Probudila sam se prije nekoliko dana, otišla na teren i prvi put u životu pomislila da ne znam zašto sam na njemu. Čudno sam se osjećala - opisala je je svoja osjećanja mlađa sestra Williams

Serena Williams, jedna od najboljih teniserki svih vremena, tvrdi da možda nije rekla posljednju riječ u tenisu. Ona je negirala da se zauvijek oprošta od turnira nakon rujanskog nastupa na US Openu u New Yorku i najavila da će i dalje igrati, prenosi Sky Sports.

- Riječ mirovina nije u redu, samo sam se povukla iz tenisa i dala prioritet drugim stvarima. To su bile i moje izjave, nikada nisam rekla da sam zauvijek napustila terene i da je nastup u New Yorku bio moj oproštajni događaj. Umjesto riječi mirovina, mkoristila bih riječ evolucija, od tenisa razvijam druge stvari koje su mi važne u životu - rekla je 41-godišnja pobjednica 23 Grand Slam turnira na promociji svoje investicijske kompanije Serena Ventures.

Williamsova je potvrdila da se trenutno ne priprema za turnire, ali da ima teren kod kuće i da redovito igra tenis.

- Šanse za povratak su velike. Probudila sam se prije nekoliko dana, otišla na teren i prvi put u životu pomislila da ne znam zašto sam na njemu. Čudno sam se osjećala - opisala je je svoja osjećanja mlađa sestra Williams, koja je na US Openu, kako je tada najavila svom posljednjem turniru, poražena u trećem kolu od Australke Ajle Tomljanović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije