ROLAND GARROS

Serena: Ako se mene bude pitalo, moja kći sigurno se neće baviti tenisom

02.06.2018.
u 10:45

- Život tenisačice je pretežak. Zato se ni djeca Andrea Agassija i Steffi Graf ne bave tenisom, kao ni sinovi Petea Samprasa – odlučna je bila teniska “žena-mačka”.

Trostruka pobjednica Roland Garrosa Serena Williams (36), koja promatračima upada u oči zbog svog “svemirskog” kostima, stigla je do trećeg kola Roland Garrosa u kojem će joj suparnica biti Njemica Julia Georges. U drugom kolu bila je bolja od Australke Barty sa 3:6, 6:3, 6:4. O svojoj sportskoj odjeći kazala je: 

– Žene koje su rodile i imale težak oporavak poslije trudnoće kao i ja znaju da ovakav kostim može biti od velike pomoći – napomenula je, a potom iznenadila mnoge odgovorom na pitanje hoće li se i njezina kćerkica Alexis Olympia baviti tenisom. 

– Bolje ne, ako se mene bude pitalo. Život tenisačice je pretežak. Zato se ni djeca Andrea Agassija i Steffi Graf ne bave tenisom, kao ni sinovi Petea Samprasa – odlučna je bila teniska “žena-mačka”.

Jučerašnji dan bio je uspješan za naše predstavnike na turniru muških parova. U treće kolo, i među 16 najboljih parova, plasirali su Mate Pavić i njegov partner Austrijanac Oliver Marach (drugi nositelji), pobijedivši Indijce Bhambrija i Sharana sa 7:5, 6:3 te Nikola Mektić i Austrijanac Alexander Peya (osmi nositelji), koji su bili bolji od Gruzijca Basilašvilija i Australca Millmana sa 6:4, 6:2. Pavić i Marach učvrstili su se na prvom, a Mektić i Peya na četvrtom mjestu poretka za ovogodišnji završni Masters. Ivan Dodig i Amerikanac Ram su 14.

Nakon što je ispao u konkurenciji muških parova, Dodig se brzo “prešaltao” na mješovite. On i Tajvanka Latisha Chan (drugi nositelji) sa 7:5, 6:3 pobijedili su Japance Makoto Ninomiyu i Bena Mclachlana. Pa će se u drugom kolu sučeliti s hrvatsko-američkom kombinacijom Škugor/King. U svakom slučaju jedan će Hrvat u četvrtfinale miksa.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije