FABRIZIO ROMANO

Senzacija iz Engleske: Kovačić ozbiljno pregovara s Manchester Cityem. Pep obožava vatrenog

Mateo Kovačić
MURAD SEZER/REUTERS
31.05.2023.
u 20:29

Engleski prvak u potrazi je za novim pojačanjima, dok Chelsea sprema pravu revoluciju u veznom redu

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić na izlaznim je vratima Chelseaja, a ugledni stručnjak za transfere Fabrizio Romano napisao je na Twitteru kako je vatreni u ozbiljnim pregovorima s engleskim prvakom Manchester Cityem. Menadžer Pep Guardiola jako cijeni hrvatskog veznjaka i vidi ga kao sjajno pojačanje za vezni red.- Manchester City započeo je konkretne razgovore o dovođenju Matea Kovačića ovog ljeta. Klub je imao pozitivne razgovore s igračem i njegovom stranom oko osobnih uvjeta - javlja inače vrlo pouzdani izvor. 

Naime, Chelsea je u zimskom prijelaznom roku trošio kao pijani milijarder dok su rezultati bili vrlo slabi. Moraju prodati nekoliko igrača ovog ljeta kako bi izbjegli sankcije Uefe zbog kršenja financijskog fair playa, a Kovačić je navodno na listi igrača koji bi trebali napustiti Stamford Bridge. 

Vatreni ima ugovornu obvezu s plavcima sve do ljeta 2024, što znači da iduće godine može ići besplatno. Chelsea bi radije nešto zaradio na Kovačiću, a 'građani' se nameću kao prva opcija. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije