Legendarni nogometaš

Semir Tuce: Volim gledati atraktivne nogometaše poput Modrića i Benzeme

semir tuce
17.04.2021.
u 08:31

Nekdašnji as Veleža, ali i reprezentativac bivše Jugoslavije, Semir Tuce (57), u ekskluzivnom razgovoru za „Dnevni avaz“ istaknuo je da su PSG i Bayern odigrali „finale prije finala“.

Velika je šteta što, u ovom trenutku, dvije najbolje ekipe u Europi neće igrati u finalu. Ipak, međusobno su odigrali dvije vrhunske utakmice, bez kalkulacija. Baš smo mogli uživati... Od preostalih ekipa nema nijedna za koju sam nešto posebno vezan, ali bih volio da Pariz konačno ode na krov Europe. Igraju atraktivno, ne kalkuliraju, idu dobro u oba pravca. A, također, imaju i dobre igrače koje je milina gledati.

Nakon što su eliminirali dva velika tima – Barcelonu i Bayern, PSG na putu do finala čekaju i dueli s Manchester Cityijem, koji je, također, jedan od favorita u Ligi prvaka.

- Mislim da je Paris jači od Cityija, premda u tim duelima može biti svašta. Ne znam, možda je vrijeme da PSG već jednom osvoji i europsku titulu. S druge strane, i Real uvijek može odigrati dobro, ali to nije onaj, tako da kažem, stari „Kraljevski klub“, kao prije. Volio bih da drugi finalist bude Real, koji igra atraktivnije od Chelsea. Tu su i Luka Modrić, Karim Benzema... Volim gledati atraktivne nogometaše, a Chelsea, kako to mi kažemo, ne igra za dušu navijača i ljubitelja nogometa – ističe legendarno lijevo krilo „Rođenih“ za 'Avaz'.

Tuce je svom Veležu zaželio da stoti rođendan proslave plasmanom u Europu.

Legendarni nogometaš danas živi u Luzernu, u Švicarskoj.

- Skoro pola godine ovdje ništa nije radilo, a sada su malo otvorili terase i bašte. Ne znam, izgleda da će ovi problemi s koronom ostati cijeli život. Kad misliš da ide nabolje, odjednom dođe još gore. Izgleda da ćemo morati nastaviti stalno živjeti s maskama i svim ovim. Ali, ne daj Bože da bude još gore, dobro je, šta ćeš - rekao je Tuce

Tuce je zbog ozljede kuka igračku karijeru morao završiti u 31. godini, kao igrač Luzerna. Zbog sportske mirovine vezan je za Švicarsku...

- Opet imam problema i s kukom, i s leđima. Na to utječe i ovo vrijeme, non-stop se mijenja - čas je 25 stupnjeva, pa odjednom 2 ili 3 stupnja - prenosi Tuce

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije