Dominik Begić, napadač Posušja

Sedam zgoditaka u četiri utakmice

22.09.2017.
u 08:00

Iza nas je 5. kolo Druge lige FBiH – Jug nakon kojeg je HŠK Posušje ostao usamljen na vrhu s osvojenih 13 bodova.
Prošle dvije sezone klub s Mokrog Doca ostajao je za korak prekratak za ulazak u Prvu ligu FBiH. U sezoni 2015./16. ispred je bila Sloga iz Ljubuškog, a u sezoni 2016./17. Igman iz Konjica. Unatoč odlasku ovog ljeta nekoliko prvotimaca, trener Slišković je dobro ukomponirao momčad kojoj bi se ove godine stvari mogle posložiti te konačno dohvatiti toliko željeno prvo mjesto. Nakon pet odigranih kola, posuški “plavo-bijeli” imaju četiri pobjede i jedan nerješen rezultat s gol-razlikom 9:3.
Jedan od najzaslužnijih za odličan početak je 20-godišnji Dominik Begić, napadač koji je u četiri odigrane utakmice postigao sedam golova. Sve su to bili golovi kojima je Begić mirnoćom i snalažljivošću u završnici donosio svojoj ekipi minimalne pobjede od 1:0 i tri boda protiv Tomislava, Troglava i Gruda. Protiv Branitelja postigao je četiri, dok na gostovanju u Neumu, gdje je utakmica završila 1:1, nije bio u kadru zbog viroze.

Kompletnu priču čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?