Modrić mu čuva leđa

Sedam igrača Reala pobunilo se protiv Balea?!

19.05.2017.
u 21:44

Real je zadnjih nekoliko utakmica odigrao jako dobro, baš s Iscom u postavi, ali na Baleovoj strani su još uvijek Luka Modrić i Toni Kroos

Dobro, neće poput igrača Istre potpisivati peticiju protiv Zinedinea Zidanea i okrenuti mu leđa uoči susreta s Malagom, ali ako je za vjerovati nekim španjolskim medijima, i Realovi nogometaši imaju (veliku) zamjerku svom treneru i čvrst stav prema njemu.

Naime, navodno su sedmorica igrača zatražili na razgovoru s trenerom da ne vraća sad na kraju sezone - prvenstveno misleći na finale Lige prvaka - u prvi sastav skupu zvijezdu Garetha Balea, nego da igra Isco, prenosi Goal.

Bale je došao u Madrid prije četiri godine, ali i dalje teško da je opravdao uložen novac. Često je ozlijeđen, pa Sergio Ramos, Marcelo, Fabio Coentrao, Casemiro, Ronaldo, Asensio i Isco ne žele Balea u prvoj postavi.

Real je zadnjih nekoliko utakmica odigrao jako dobro, baš s Iscom u postavi, ali na Baleovoj strani su još uvijek Luka Modrić i Toni Kroos. Modrić i Bale nerijetko su u intervjuima govorili kako su si najbolji prijatelji u momčadi, a još iz dana u Tottenhamu.

Bale je ove sezone odigrao samo 19 utakmica u La Ligi i postigao je samo sedam golova uz jednu asistenciju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije