Kreće operacija 'Irska'

Saslušat će se ideje, ali bit će 'kako Meša kaže'

Football - Bosnia  Herzegovina v Wales - UEFA Euro 2016 Qualifying Group B - Stadion Bilino Polje, Zenica, Bosnia  Herzegovina - 10/10/15 Bosnia  Herzegovina's Edin Dzeko on the pitch before the game Mandatory Credit: Action Images / Matthew Childs Livepi
11.11.2015.
u 06:45

Zmajevi se 'zatvorili' u Trening centar

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine zatvorila se u svoj Trening centar i priprema se za iduće dvije utakmice doigravanja s reprezentacijom Irske. Sve je u Zenici okrenuto realizaciji plana priprema zmajeva, koji je stručni stožer na čelu s izbornikom Mehmedom Baždarevićem postavio pred nogometaše.

"Studirali" Irce

- Mi se spremamo za našu igru, a kako će nastupiti Irska, to još ne znamo. Ima dosta špekulacija, ali na nama je da se spremimo i igramo. Pričekat ćemo još dan-dva da vidimo s kojim timom će Irska početi, a najvažnije je da mi spremimo ono što je na nama. Njihovu igru smo "studirali" do najsitnijih detalja, ali ovdje će igrati srce, želja i forma. Nadam se da ćemo s našom publikom koja je sudjelovala s nama u dobrom i lošem, imati argumente napraviti nešto dobro u ovoj utakmici, kazao je Baždarević.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije