Premijer liga BiH

Sarajevo gost slabašnoj Drini

FK Sarajevo
21.11.2015.
u 06:00

U Sarajevu tvrde kako momčad zvorničke Drine neće podcijeniti bez obzira na slab plasman na prvenstvenoj ljestvici

U 16. kolu Sarajevo gostuje kod Drine, i to bez nekoliko značajnih igrača. U petak je, naime, suspendiran Ikande, a zbog ozljede izostaju Benko i Radovac. Sarajevo susret s Drinom dočekuje nakon tri vezane pobjede. Izabranici Miodraga Ješića svladali su Slobodu i Olimpic na Koševu u sklopu ligaških utakmica, te Slaviju u Kupu, a reprezentativna stanka u prvenstvu je iskorištena na najbolji mogući način. Sarajevo je na Koševu igralo međunarodnu prijateljsku utakmicu protiv Galatasaraya koja je završena rezultatom 3:3.

Šef stručnog stožera FK Sarajevo Miodrag Ješić uoči utakmice izjavio je kako očekuje tvrdu utakmicu, ali da bordo nogometaši mogu doći do pobjede.

- Očekujem tešku utakmicu. Ni jedna utakmica nije jednostavna pa tako ni ova. Moramo pružiti maksimalno zalaganje na terenu kako bismo ostvarili dobar rezultat i obradovali naše navijače, kazao je Ješić i nastavio: - Benko i Radovac još nisu u potpunosti spremni, a utakmicu će propustiti i Kadušić koji se vratio s ozljedom ruke s okupljanja juniorske reprezentacije. U kombinaciji nisu ni igrači koji su duže ozlijeđeni poput Alispahića, Purića, Stepanova i Delača, dodao je trener bordo momčadi te objasnio kako će igrački kadar popunjavati igračima iz Akademije FK Sarajevo.

- Skoro svi mladi igrači iz naše akademije, koji imaju ugovor s klubom, konkuriraju za utakmicu, izjavio je Ješić, te zaključio:

- Kao i svakog protivnika, momčad Drine nam nije nepoznanica, usprkos promjenama u igračkom kadru u odnosu na otvaranje sezone. Imamo sve potrebne informacije, skauting služba to radi odlično, no, naš stav je takav da bez obzira na sve, nikoga nećemo precijeniti ni podcijeniti.

Danas u Premijer ligi igraju: Olimpic - Zrinjski (13 sati), Široki - Travnik (14 sati), Drina - Sarajevo (13 sati) Mladost - Rudar (13 sati), Velež - Slavija (13 sati), Vitez - Radnik (13 sati).*

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije