POGODIO U ŽIVAC

Šalio se na Đokovićev račun, pa spomenuo Haag i razbjesnio Srbe

Marko Dimic/PIXSELL
07.07.2020.
u 21:57

Komičar Stefan Büsser u emisiji se ponovno osvrnuo na zadarski turnir te svojom izjavio izazva burnu reakciju među Srbima

Švicarski komičar Stefan Büsser nedavno se u SRF-3 podcastu Odds Men prisjetio humanitarnog turnira Adria Tour kojeg je organizirao prvi tenisač svijeta Novak Đoković.

Teniska karavana je nakon Beograda stigla u Zadar, a uoči finala doznalo se kako je bugarski tenisač Grigor Dimitrov pozitivan na koronavirus.

Nakon toga se pokazalo da su zaraženi hrvatski tenisači Borna Ćorić i Goran Ivanišević, ali i Đoković te njegova supruga Jelena.

Prvi igrač svijeta svima se ispričao zbog događaja u Zadru. U međuvremenu su se Novak i njegova supruga izliječili od koronavirusa.

A komičar Stefan Büsser u emisiji se ponovno osvrnuo na zadarski turnir te svojom izjavio izazva burnu reakciju među Srbima. - Srbi s visokih položaja obično se ispričavaju samo u Haagu - rekao je Büsser, prenosi Alo.rs.

Pokrenuta je peticija na internetu kako bi se kaznilo komičara, a on se odmah ispričao:

- Kritizirali smo Novaka Đokovića i one koji su sudjelovali na njegovom Adria Touru, a ne protiv Srba. Očigledno nismo bili dovoljno precizni i zbog toga nam je žao. kada sve uzmemo u obzir, izjava:

'Srbi s visokih položaja obično se ispričavaju samo u Haagu' je neodgovarajuća u vezi Novaka Đokovića kome se divimo zbog njegovih sportskih uspjeha - napisao je komičar Stefan Büsser na Instagramu te dodao kako nije namjeravao povrijediti nečije osjećaje i poručio:

- Svima želim misno i opušteno ljeto u ova nervozna vremena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?