POTVRĐEN TRANSFER

Sad je službeno: Marcelo Brozović ima novi klub, postao je suigrač Cristianu Ronaldu

Marcelo Brozović
Zoe Sarlija/PIXSELL
03.07.2023.
u 18:12

- Ne brinite, stigao sam. Odabrao sam Al Nassr - govori Brozović u prigodnom videu, dok su se u Al Nassru pohvalili: "Svi su ga željeli. A on je želio samo nas."

Hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović (30) i službeno je postao igrač Al Nassra. Saudijski klub potvrdio je to preko svojih službenih kanala komunikacije.

- Ne brinite, stigao sam. Odabrao sam Al Nassr - govori Brozović u prigodnom videu, dok su se u Al Nassru pohvalili:

 

"Svi su ga željeli. A on je želio samo nas."

Podsjetimo, Inter se nakon finala Lige prvaka u kojem je poražen od Manchester Cityja odlučio oprostiti od Marcela Brozovića premda su s njime imali ugovor do 2026. godine. Hrvatski veznjak imao je dvije opcije za nastavak karijere. Financijski manje isplativu Barcelonu, koja je zbog financijskih problema teško mogla doseći 20 milijuna eura, no nadali su se pridobiti igrača te Al Nassr.

Al Nassr je inicijalno nudio 23 milijuna odštete i 20 milijuna godišnje za Brozovića uz ugovor na tri godine. Premda je Inter na to pristao, Brozović je tražio 30 milijuna godišnje i ugovor na dvije godine. To je dalo Barceloni vremena da pokuša prikupiti sredstva, a prema pisanju španjolskih medija sam je Xavi Hernandez zvao Brozovića da bi izrazio želju svog kluba da zaigra na Camp Nou.

Joan Laporta je nekoliko dana kasnije ipak rekao kako za takav transfer katalonski klub nema novca, a Brozović se usprkos svojim simpatijama prema igri u španjolskoj ligi odlučio otići u Saudijsku Arabiju. Talijanski izvori navode kako je riječ o dogovoru od 35 milijuna godišnje, uz ugovor na dvije godine. 

Međutim, zatim se u medijima pojavila informacija da su predstavnici Al Nassra smanjili iznos koji nude Interu. Brozović je nakon toga prošao liječnički pregled te potpisao za klub čiju će svlačionicu dijeliti s Cristianom Ronaldom.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije