kvalifikacije

Rukometaši BiH poraženi od Španjolaca

14.06.2017.
u 20:23

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je večeras u sarajevskoj Seknderiji od reprezentacije Španjolske rezultatom 25:19 u okviru petog kola kvalifikacija za odlazak na europsko prvenstvo koje se naredne godine igra u Hrvatskoj.

Nakon prvih 15. minuta utakmice, kada su obje reprezentacije bile ravnopravne, Španjolci su se uspjeli 'odvojiti' s tri gola razlike.

Međutim, zahvaljujući raspoloženom glamanu Benjaminu Buriću BiH i sjajnim obranama, bh. reprezentacija je deset minuta prije kraja prvog dijela uspjela poravnati rezultat.

Burić je u prvom poluvremena skupio devet obrana i bio najraspoloženiji pojedinac u reprezentaciji BiH u tom dijelu utakmice. 

Španjolci su na odmor otišli s tri gola razlike prednosti (14:11).

Drugi dio susreta gosti bolje otvaraju a nakon deset minuta igre vode s četiri gola razlike. Reprezentacija BiH je poslije toga agresivnom igrom u obrani i brzim kontrama uspjela smanjiti zaostatak na dva razlike.

U drugom poluvremenu se istaknuo drugi golman bh. tima Nebojša Grahovac koji je skupio deset obrana.

Međutim do kraja susreta Španjolci su uspjeli zadržati vodstvo i slaviti pobjedu.

Posljednja utakmica kvalifikacija BiH će igrati u Beču protiv Austrije u subotu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije