STIGLO PRIZNANJE

Ronaldov odvjetnik potvrdio: Istina je, platio joj je da šuti

11.10.2018.
u 13:07

Optužila je Ronalda da joj je platio 375 tisuća dolara za šutnju u izvansudskoj nagodbi.

Amerikanka Kathryn Mayorga javno je optužila Cristiana Ronalda za silovanje koje se dogodilo 12. lipnja 2009. godine u hotelu Palms u Las Vegasu. 

Optužila je Ronalda da joj je platio 375 tisuća dolara za šutnju u izvansudskoj nagodbi.

- Ronaldo ne poriče da je pristao sklopiti sporazum, ali taj sporazum ni u kom slučaju nije priznanje krivnje. To je napravio kako bi se spriječio pokušaj uništavanja njegovog ugleda, stečenog zahvaljujući teškom radu, sportskim sposobnostima i primjerenom ponašanju. Nažalost, sada je uključen u parnicu koja je vrlo česta u Sjedinjenim Američkim Državama. - rekao je Ronaldov odvjetnik Peter Christiansen.

Budući da se silovanje u SAD-u tretira kao ozbiljan zločin, policija je cijeli slučaj shvatila vrlo ozbiljno. U javnost procurili i dokumenti koji potvrđuju Ronaldovu krivnju. 

- Dokumenti koji navodno sadrže Ronaldove izjave o ovom slučaju su lažirani. Ukrali su ih hakeri, a zatim proslijedili medijima. Značajni dijelovi su promijenjeni ili potpuno izmišljeni - zaključio je Christiansen.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?