Ronaldo oduševio djevojčicu i dječaka na utakmici s Turskom

CR7
23.06.2024.
u 18:22

Djevojčice koje su izašle na teren s portugalskim reprezentativcima prije utakmice s Turskom bile su presretne jer su vidjele Cristiana Ronalda.

Nekoliko djevojčica šaputalo je i smijalo se gledajući u slavnog nogometaša. Sreću što su u blizini njega nisu skrivale. Ronaldo je vidio koliko su curice uzbuđene što su u njegovoj blizini, pa je nakratko porazgovarao s njima, držao ih za ruku, a jednu od njih je i zagrlio, prenosi Index.hr.

Na istoj toj utakmici desetogodišnjak je s mobitelom u ruci utrčao na teren usred drugog poluvremena utakmice. Stigao je do Ronalda, a on se sagnuo i pozirao za selfie s dječakom.

"Ostvario sam svoj san", rekao je dječak za list Bild. "Sada imam fotografiju s Cristianom Ronaldom. To će ići na majicu i u moju sobu."

Rekao je da je svoj plan najavio prijateljima prije utakmice, ali da mu nitko nije vjerovao. Dodao je kako se uspio iskrasti od oca rekavši mu da ide na WC. Dječak je izbjegao sankcije, a otac je komentirao kako je "UEFA vjerojatno zažmirila jer je tako mali."

Ključne riječi
cr7

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije