slavni nogometaš

Ronaldo krenuo na potpis ugovora karijere, oglasio se prvi put nakon objave transfera

Cristiano Ronaldo
Screenshoot
02.01.2023.
u 16:24

Ronaldo, za kojeg se pretpostavlja da je prošao prvi dio medicinskih pregleda i koji će kompletirati u Riyadhu biti predstavljen u utorak u 16:00 po srednjoeuropskom vremenu

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo krenuo je na predstavljanje kao novi nogometaš saudijskog Al-Nassra, a iskusni as oglasio se prvi put nakon što je potvrđeno da je transfer dogovoren.

U kratkom klipu dobro raspoloženi Ronaldo je rekao: "Zdravo momci, vidimo se uskoro."

Tako će Ronaldo, za kojeg se pretpostavlja da je prošao prvi dio medicinskih pregleda i koji će kompletirati u Riyadhu biti predstavljen u utorak u 16:00 po srednjoeuropskom vremenu, prenosi Klix.

 

 

Njegovo predstavljanje održat će se na otvorenom treningu pred navijačima Al Nassr-a na stadionu Mrsool Park kapaciteta 25.000 mjesta u Riyadhu, a očekuje se da će debitirati tek 14. siječnja protiv Al-Shababa.

Ronaldo je sa saudijskim nogometnim gigantom potpisao ugovor do ljeta 2025. godine, a u Riyadhu će zaraditi pravo bogatstvo.

Osnovna plaća Ronaldu u Al-Nassru će biti oko 70 milijuna eura, no zajedno sa bonusima i sponzorskim ugovorima Portugalac će zarađivati 200 milijuna eura godišnje, odnosno 500 milijuna za čitav ugovor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije