242 MILIJUNA PRATITELJA

Ronaldo cijeli svijet obavijestio da je u Hrvatskoj i trenirao ispod natpisa Vukovar

Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/5
17.11.2020.
u 08:44

Ronaldo je fotografije s Modrićem i Kovačićem odmah objavio na Instagram profilu. Također, sa svojih 242 milijuna pratitelja podijelio je i nekoliko fotografija treninga s Poljuda.

Kapetan portugalske reprezentacije Cristiano Ronaldo ovih se dana nalazi u Splitu jer ga na Poljudu očekuje dvoboj s Hrvatskom u posljednjem kolu Lige nacija.

Ronaldo je jučer trenirao na stadionu Hajduka, a zatim se susreo s dvojicom bivših suigrača - Lukom Modrićem i Mateom Kovačićem. Bio je to srdačan susret nogometaša koji su u Realu dijelili svlačionicu, a "pala" je i zajednička fotografija.

Foto: HNS

Ronaldo je fotografije s Modrićem i Kovačićem odmah objavio na Instagram profilu. Također, sa svojih 242 milijuna pratitelja podijelio je i nekoliko fotografija treninga s Poljuda.

A zanimljivu fotografiju uhvatio je fotograf Pixsella. Na njoj se vidi kako Ronaldo trenira ispod transparenta na kojem piše Vukovar čija obljetnica pada se obilježava sutra.

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?