NOGOMETNA IKONA

Roma službeno potvrdila veliku vijest

Totti
21.05.2016.
u 15:02

Legenda talijanskog nogometa, veliki Francesco Totti i sljedeće sezone igrati će u dresu jedinog kluba za koji je igrao u svojoj bogatoj karijeri. Onom Rome. Ovu vijest službeno je potvrdio i sam klub.

Totti je u Romi od 1992. godine, u dresu je Vučica postao prvak Italije, osvojio Kup i kao kapetan porušio niz rekorda, a ovog mu ljeta ističe i posljednji ugovor.

Iako je zbog sukoba sa trenerom Spallettijem i on sam bio na rubu odlaska, iako su talijanska nogometna javnost i navijači Rome mislili kako bi Totti mogao i završiti svoju karijeru, čini se da je uprava rimskog kluba uspjela dogovoriti još godinu dana suradnje sa svojim legendarnim kapetanom.

Na kraju sljedeće sezone jedan od trenera u klubu

“Totti će nastaviti igrati za Romu i dugo će ostati član crveno-žute obitelji”, kazao je direktor Rome Mauro Baldissoni za klupsku televiziju.

Službena objava novog ugovora očekuje se do kraja mjeseca. Vrijedi spomenuti kako će Totti u rujnu napuniti 40 godina, ali prema pisanju rimskih novinara, “rimski imperator” će na kraju sljedeće sezone preuzeti neku od trenerskih uloga u Romi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?