REAKCIJE IGRAČA

Rog: Spreman sam igrati protiv Kosova; Nižić: Počašćen sam pozivom

30.08.2017.
u 07:23

- Naravno, ja sam spreman, iako mi je konkurencija u veznom redu velika, imamo igrače iz najvećih svjetskih klubova koji igraju na vrhunskoj razini, što je velika stvar za Hrvatsku - poručio je Rog.

Marko Rog i Zoran Nižić podijelili su dojmove iz tabora vatrenih drugog dana priprema za kvalifikacijske susrete s Kosovom i Turskom.

Marko Rog došao je na reprezentativno okupljanje dan nakon postignutog prvog pogotka u Serie A u dresu Napolija, a među vatrenima nije mu teško sačuvati dobro raspoloženje.

- Drago mi je da sam opet s reprezentacijom i vjerujem da ćemo dobro odigrati ove dvije utakmice te ubilježiti dvije pobjede. Naravno, ja sam spreman, iako mi je konkurencija u veznom redu velika, imamo igrače iz najvećih svjetskih klubova koji igraju na vrhunskoj razini, što je velika stvar za Hrvatsku - poručio je Rog.

- Utakmica s Kosovom mogla bi biti drugačija od one u Albaniji jer smo tamo brzo postigli prvi pogodak. Idealno bi bilo to ponoviti, zabiti što prije, poslije toga bilo bi sve lakše. Utakmica s Turskom vjerojatno će biti teža, ali idemo korak po korak. Uspjeh u Eskisehiru mogao bi nas dovesti vrlo blizu Svjetskog prvenstva - dodao je. Među reprezentativne braniče ovom je prigodom uvršten i Hajdukov Zoran Nižić, koji ističe kako će Vatreni maksimalno krenuti protiv oba suparnika.

- Stvarno sam iznimno sretan, ogromna je stvar biti dio ove momčadi. Počašćen sam pozivom, svi znamo koliko znači igrati za reprezentaciju. Odličan je osjećaj bio debitirati za Hrvatsku u Los Angelesu, ali kvalifikacije su jedan drugi svijet. Tu su svi najbolji, dijelim svlačionicu s igračima koje sam do jučer samo gledao na televiziji - kaže.

- Obje su utakmice važne i premda je Kosovo lakši suparnik od Turske, moramo biti potpuno usredotočeni i ozbiljni jer su i ta tri boda bitna. Sigurno ćemo se dobro pripremiti, a svi smo već navikli na ovakve situacije i ništa neće biti prepušteno slučaju - zaključio je Nižić.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?