ŽDRIJEB U NYONU

Rijeka dobila najtežeg suparnika, igrat će protiv Olympiakosa!

04.08.2017.
u 14:02

Prva utakmica se igra 15. kolovoza u Grčkoj, a uzvrat je sedam dan kasnije na Rujevici.

Sjajan je ovo tjedan za hrvatske predstavnike u europskim natjecanjima. Rijeka je velikim remijem protiv RB Salzburga (0:0) izborila doigravanje za skupinu Lige prvaka, a isto je u Europskoj ligi uspjelo Dinamu, Hajduku i Osijeku. 

Hrvatskog prvaka Rijeku čeka težak suparnik u zadnjem pretkolu Lige prvaka - prvak Grčke, Olympiakos, s kojim do sada nisu nikada igrali. Rijeka se u ždrijebu nalazila među ekipama koje nisu bili nositelji, zajedno s Astanom, Qarabagom, Slavijom i Hapoelom, a dobila je najtežeg suparnika kojeg je htjela izbjeći Olympiakos, klub s najvećim koeficijentom među nositeljima.  Osim grčkog prvaka među nositeljima su bili još i APOEL, Celtic, Maribor i Kopenhagen. Prva utakmica se igra 15. kolovoza u Grčkoj, a uzvrat je sedam dan kasnije na Rujevici.   Ako Rijeka prođe igrat će po prvi puta u Ligi prvaka, a u slučaju poraza ostaje im igranje u skupini Europske lige.  Ždrijeb play-offa Lige prvaka Prvaci: Hapoel - Maribor Celtic - Astana Olympiakos - Rijeka APOEL - Slavia Prag Qarabag - Kopenhagen Neprvaci: Hoffenheim - Liverpool  Napoli - Nice Young Boys - CSKA Moskva Istanbul Başakşehir - Sevilla Sporting - Steaua 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije