Mostarski veterani uspjeli prvi završiti sportsko natjecanje

Restoran Karting/Centar auto prvak Lige veterana Mostara

09.06.2020.
u 11:21

Liga veterana grada Mostara Centar auto bila je prvo natjecanje koje je nastavljeno i završeno u gradu na Neretvi nakon što je sport u potpunosti zaustavila pandemija. Iako je riječ o natjecanju koje aktivno prate uglavnom oni koji su uključeni u njega, povratak bilo kakvog natjecateljskog sporta u Mostar ljubiteljima sporta može zvučati optimistično.

Poznata haklerska imena

Pobjednik ovogodišnjeg izdanja bila je momčad Restoran Karting/Centar auto koja je s uvjerljivih 5:1 bila bolja od momčadi Stoca. Za pobjednika mrežu u finalu pogodili su Zelenika, Berić i tri puta Bevanda, dok je za Stolac gol zabio Obad. U susretu za 3. mjesto momčad Autoplazza je sa 6:4 bila bolja od momčadi Žita. Nakon finalne večeri natjecanja upriličena je prigodna dodjela priznanja najboljim momčadima i pojedincima. Na terenima Sportskog centra Karting našla su se i neka lokalno, ali i regionalno poznata haklerska imena. Gotovo sve momčadi imale su u svojim redovima i nekadašnje profesionalne igrače nogometa ili futsala. Upravo takvi igrači najčešće su i bili dodatna vrijednost za neku momčad. Ovogodišnja sezona također je pokazatelj kako neki renomirani igrači nisu zaboravili igrati.

Za najboljeg igrača natjecanja proglašen je Tomislav Bevanda, aktualni trener MNK Brotnjo Čitluk te nekadašnji futsal reprezentativac BiH, a u svoje igračko vrijeme i jedan od najboljih hercegovačkih haklera, osvajač brojnih turnira... Naslov najboljeg strijelca turnira pripao je Marinu Šunjiću, također nekadašnjem futsal reprezentativcu BiH i publici dobro poznatom mostarskom hakleru koji je u svojoj karijeri osvojio brojna individualna priznanja. Naslov najboljeg vratara ponio je Dražen Jurković, inače vozač hitne pomoći u Čapljini.

Dobra organizacija

Natjecanje je i ove godine uspješno organizirao HUSR Vjekoslav Arapović, koji, inače, godinama uspješno organizira i Ligu mjesnih zajednica Grada Mostara. S obzirom na pandemiju koja je zaustavila cijeli sport, kako na svjetskoj tako i na lokalnoj razini, organizatori mogu biti zadovoljni jer su upravo oni uspjeli u svom gradu oživiti prvo sportsko natjecanje nakon koronakrize

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije