Konferencijska liga

Rendulić: S Dinamom u skupini? Bila bi to lijepa priča

01.09.2023.
u 08:03

HŠK Zrinjski nije uspio proći u Europsku ligu, ali igrat će u skupini Konferencijske lige.

Saznanje da imaju Konferencijsku ligu u "džepu" omogućilo je Zrinjskom da igraju rasterećenije protiv LASK-a, ali vidjelo se i na samoj utakmici da im je motiv da prođu dalje, prenosi Bljesak.info.

Ipak, LASK je prošao zahvaljujući onih 2:1 u Linzu i to golovima koje je Robert Žulj postigao na samom početku te utakmice.

"Početna impresioniranost u Linzu nas je na kraju koštala prolaska. Tko zna kako bi se proveli u Europskoj ligi, u Konferencijskoj su nam sigurno šanse veće, ali nadam se da ćemo se dobro prezenztirati, kao što smo i dosad prezentirali klub i nogomet u BiH", rekao je Krunoslav Rendulić na konferenciji poslije utakmice s LASK-om (1:1), te se osvrnuo na sam susret.

"Ne možemo biti zadovoljni rezultatom, jer nakon što smo otvorili agresivno i čvrsto, apsolutno smo zasluženo vodili. U drugom dijelu imali smo dva puta dobre prilike preko Ćuže, koje je možda trebao završiti šutom, ali što je tu je. LASK je izuzetno kvalitetna momčad, njihov igrač vrhunski je pogodio i kada sve podvučemo, ispali smo. Ali, nemamo pravo žaliti. Imat ćemo što reći i u Konferencijskoj ligi i zašto ne bi igrali Europu i na proljeće?", dodao je trener Zrinjskog.

Ždrijeb Konferencijske lige je u petak u 14.30, a navijači već sada maštaju o susretima sa zagrebačkim Dinamom i bivšim trenerom Zrinjskog Sergejom Jakirovićem.
Ni Renduliću ne bi bilo problem susresti se s prethodnikom i prijateljem.

"Bila bi to lijepa priča. Ne znam kako bi se rasplele utakmice, ali za nas bi bilo dobro jer bi napunili stadion, a putovanje nije daleko", istaknuo je poluozbiljno Krunoslav Rendulić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?