trener Zrinjskog

Rendulić nakon ispisane povijesti: "Sada idu novi ciljevi..."

Krunoslav Rendulić
HŠK Zrinjski
17.08.2023.
u 22:17

Moramo se odmoriti i krenuti u prvenstvo. Europa ne donosi Europu, nego je donosi naša domaća liga. Cijelu jesen smo u Europi. Da će biti teško bit će, ali imamo 30 igrača i vidjet ćemo", rekao je Rendulić.

Ekipa Zrinjskog večeras je na Islandu ispisala povijest bh. nogometa i izborila grupnu fazu nekog od europskih natjecanja. 

Iako su poraženi s 1:0, nitko pretjerano neće gledati na taj poraz jer se večeras u Mostaru slavi pisanje povijesti.

Nakon utakmice nasmijan je bio Krunoslav Rendulić, trener Zrinjskog.

"Čestitke igračima. U dvije utakmice smo bili bolji. Mi smo iskoristili tu prošlu utakmicu, danas je bilo samo pitanje koncentracije i odnosa koji je bio izuzetan", rekao je Rendulić, prenosi Sportsport.

"Sretni smo i drago nam je što smo mi prvi u bh. nogometu koji je izborio grupnu fazu nekog europskog natjecanja, a koje će to natjecanje biti to ćemo vidjeti.", dodao je.

Idući protivnik je ekipa LASK-a.

"Sigurno da su oni favoriti, ali u dvije utakmice mi vidimo svoju šansu. Neće biti nimalo lako za njih. Nadam se najboljem."

Kada je Rendulić došao na klupu Zrinjskog ciljevi su bili dupla kruna, nakon toga izlazak u grupnu fazu nekog europskog natjecanja. Upitan je što dalje.

"Pa evo, sada mogu otići", kroz smijeh je rekao Rendulić, te nastavio:

"Šalim se, sve smo ciljeve ispunili zahvaljujući igračima i upravi naravno. Sada idu novi ciljevi. Moramo se odmoriti i krenuti u prvenstvo. Europa ne donosi Europu, nego je donosi naša domaća liga. Cijelu jesen smo u Europi. Da će biti teško bit će, ali imamo 30 igrača i vidjet ćemo", završio je Rendulić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije