Premijer liga BiH

Remi na Pecari: Ivković zadovoljan prvim, Ivanković drugim poluvremenom

13.09.2021.
u 07:39

Nakon sinoćnje podjele bodova Željezničar i Široki Brijeg zadržali su svoje pozicije na ljestvici. Željezničar je šesti s 10, a Široki Brijeg sedmi s 9 bodova.

Nogometaši Širokog Brijega i Željezničara zatvorili su osmo kolo Premijer lige BiH remijem bez pogodaka na Pecari.

Trener Željezničara Tomislav Ivković izjavio je kako je zadovoljan izvedbom svoje momčadi, posebice u prvom poluvremenu.

- Imali smo par fantastičnih prilika za postizanje gola u prvom poluvremenu, ali je Miškić po tko zna koji put pokazao kvalitetu i održao Široki na životu. Igrati na ovom terenu protiv ozbiljne momčadi nije nimalo lako i ne može se imati dva ista poluvremena. Ovo je mlada momčad u stvaranju, koja tek treba napraviti nešto više i nije lako ponoviti dva ista poluvremena - kazao je Ivković.

S druge strane, trener Širokog Jure Ivanković zadovoljan je kako je njegov momčad izgledala u drugom poluvrmenu.

- Imali smo dobru igru u drugom poluvremenu koju smo dobili određenim izmjenama. Međutim, u prvom poluvremenu je bilo jako loše u fazi obrane i prema naprijed. Imamo problema s realizacijom - kazao je Ivanković.

Nakon sinoćnje podjele bodova Željezničar i Široki Brijeg zadržali su svoje pozicije na ljestvici. Željezničar je šesti s 10, a Široki Brijeg sedmi s 9 bodova.

Na vrhu ljestvice je Tuzla City s 19 bodova, Zrinjski je drugi s 15, koliko ima i treća Sloboda, s tim da Sloboda ima utakmicu više u odnosu na vodeći dvojac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije