PREMIJER LIGA BIH

Remi Borca i Sarajeva, Kvržić pogodio za izjednačenje domaćina duboko u sudačkoj nadoknadi

18.10.2023.
u 21:32

Nogometaši banjolučkog Borca i Sarajeva odigrali su zaostalu utakmicu 2. kola Premijer lige BiH, a utakmica je završena bez pobjednika rezultatom 1:1.

Ovaj duel su obje ekipe dočekale kao najbolje obrane lige i jasno je zašto su tako dobro rangirane.

Igrala se čvrsta utakmica, a u prvom poluvremenu viđena je samo po jedna prilika na obje strane.  

U drugo poluvrijeme gosti su izgledali mnogo bolje na terenu. Igrači Bordo tima su vrebali i prilike za kontru, a jednu takvu su upravo pretvorili u gol. Ukrali su jednu loptu na sredini terena, Anđušić je pronašao Hasića, a on se vrlo dobro snašao i matirao vratara Mijatovića.

Sarajevo je imalo priliku preko Oliveire, koji se odlično oslobodio protivnika, ranije osigurati pobjedu, ali njemu je Mijatović obranio udarac.

Već u sljedećem napadu Borac je mogao kazniti Sarajevo za taj promašaj, kada je Makarić glavom šutirao tik pored vratnice.

Domaći su uspjeli poravnati u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Šahinović je obranio prvi udarac, ali Kvržić se uspio snaći i postići gol za poravnanje Banjolučana.

Borac je ostao 1. na ljestvici sa 25 osvojenih bodova, dok je Sarajevo 3. sa 20.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?