TRANSFER DOVRŠEN

Rebić službeno predstavljen u Bešiktašu: Otkrili koliko vrijedi transfer

Ante Rebić/ n
EXPA/ Newspix/ Giuseppe Maffia/E
31.07.2023.
u 18:43

Transfer Rebića je vrijedan dva milijuna eura, s tim da je dogovor takav kako je fiksno pola milijuna eura, a ostatak će biti plaćen kroz bonuse

Turski nogometni prvoligaš Bešiktaš u ponedjeljak je potvrdio ono što je postalo poznato tijekom nedjelje, novi igrač u klubu je 29-godišnji hrvatski nogometaš Ante Rebić.

Transfer Rebića je vrijedan dva milijuna eura, s tim da je dogovor takav kako je fiksno pola milijuna eura, a ostatak će biti plaćen kroz bonuse. Rebić će iduće dvije godine biti član Bešiktaša koji je prošle sezone završio na trećem mjestu ljestvice turskog prvenstva.

Rebić je profesionalnu karijeru započeo u Splitu, ali vrlo brzo se otisnuo u Europu. Prvo je igrao za Fiorentinu pa kao posuđeni igrač u Leipzigu, Veroni i Eintrachtu. Potom je službeno postao igrač kluba iz Frankfurta gdje je doživio potpunu afirmaciju. Nakon toga je prvo igrao na posudbi u Milanu, a potom je postao službeno igrač talijanskog giganta od 2020. godine.

U ukupno 123 nastupa za Milan postigao je 29 pogodaka uz 17 asistencija.

Za hrvatsku reprezentaciju nije nastupao već dvije godine, a u 42 nastupa je dao tri pogotka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije