KRALJEVSKI KLUB

Realovi navijači ludi za hrvatskim kapetanom: Modrić novi idol Madrida

Petar Glebov
20.07.2018.
u 17:15

Modrić je sa srebrom na prvenstvu i osvajanjem Zlatne lopte dosegnuo najvišu stubu u karijeri i to baš u trenutku kada je njegov dojučerašnji suigrač Cristiano Ronaldo iz Reala otišao u Juventus

Luka Modrić predvodio je vatrene do srebrnog odličja na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Hrvatski kapetan  svojom igrom i trudom na terenu osvojio je srca navijača širom svijeta. 

Godinama je već najbolji hrvatski nogometaš, a sada ga je Fifa izabrala za najboljeg igrača SP-a. 

Modrić je sa srebrom na prvenstvu i osvajanjem Zlatne lopte dosegnuo najvišu stubu u karijeri i to baš u trenutku kada je njegov dojučerašnji suigrač Cristiano Ronaldo iz Reala otišao u Juventus.

Nakon što je madridski Real ostao bez najveće zvijezde, navijači madridskog kluba masovno kupuju dresove s prezimenom hrvatskog kapetana.

"Najbolji igrač SP-a pomogao je Hrvatskoj doći do finala. Modrić može postati novi idol Madrida. Njegov je dres od prošle nedjelje – najtraženiji", piše sportski dnevnik AS. 

Iza Luke Modrić još je jedna sjajna sezona, s Realom je treći put u nizu osvojio Ligu prvaka i bio je jedan od najboljih igrača kraljevske momčadi. Igrama u Rusiji još je više osvojio srca Realovih navijača. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije