HŠK Posušje na kraju jeseni Druge lige - Jug

Realan cilj Posušja je prestići prvaka Igman na proljeće

22.11.2016.
u 07:00

Na kraju jeseni nogometaši s posuškog Mokrog doca čvrsto su zasjeli na drugo mjesto Druge lige - Jug NS Federacije BiH. Nakon sedam godina klub je napokon na stabilnim i čvrstim nogama bez dugova i potraživanja. Svi u klubu zahvalni su prvom čovjeku posuškog kluba Dariju Sesaru koji je mnogo pripomogao dobrom stanju i uspjehu.

Jedanaest pobjeda

U 15 susreta Posušani su zabilježili 11 pobjeda, jedan remi i dva poraza. Ovaj rezultat ipak je pozitivno iznenadio i dao nadu da će iduće godine, u proljetnom dijelu sezone, na Mokrom docu biti nastavljeno odlično ozračje.

- Zadovoljni smo drugim mjestom i ozračjem, posebice utakmicom protiv Klisa pred tisuću naših navijača, ističu na Mokrom docu dok se komentiraju svi događaji uz posuški nogomet.

Uz rezultate na travnjaku, ističu se i radovi na svlačionici i uredskom prostoru. Očekuje se i potpora svih drugih. Trener Leo Slišković je mnogo toga napravio i dobro posložio momčad te bi još s dva pojačanja mogao vrlo lako klub uvesti u Prvu Ligu FBiH. To nam je potvrdio i najbolji strijelac Lige Širokobriježanin Jure Glavina s 14 pogodaka.

Glavina: ‘Zadovoljan sam’

- Zadovoljan sam što sam došao na Mokri dolac i zahvalan suigračima, treneru Sliškoviću, upravi i našim navijačima. Imamo jak sastav, a s dva-tri pojačanja spremni smo preteći i Igman koji je prvak jeseni. Proljeće može donijeti novu nadu i radost na Mokri dolac, rekao je za Večernjak Jure Glavina.

U klubu su zadovoljni mladim nadama koje također postižu vrijedne uspjehe pa je nogomet u Posušju, uz sve druge sportove, postao način sportskog života, svakako uz potporu mnogih u mjestu podno Radovnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije