Real - Eibar 4:0

Real zabio četiri gola iz prva četiri udarca u okvir: Ronaldo ispisao povijest

real madrid
09.04.2016.
u 18:55

Ronaldu je to bio 30. pogodak u prvenstvu i prvi je igrač koji je uspio postići 30 pogodaka u šest uzastopnih sezona La lige

Real Madrid je s uvjerljivih 4:0 pobijedio Eibar, a svi su golovi postignuti u prvom poluvremenu i to iz prva četiri udarca u okvir Eibarovog gola! Zinedine Zidane je izmijenio momčad, pa su tako od prve minute krenuli James Rodriguez, Nacho, Casemiro, Jese, Casilla,... a priliku je u nastavku dobio i Mateo Kovačić.

Real Madrid je već nakon 20 minuta igre imao prednost od 3:0, a nevjerojatan je podatak da su kraljevi u toj fazi utakmice imali sopostotni učinak - tri udarca na gol protivnika i tri pogotka, piše Goal.

Mrežu Eibara je načeo James Rodriguez pogotkom iz slobodnjaka s desne strane u petoj minuti igre. Bio je to njegov šesti ovosezonski pogodak, ali i deseti izvan kaznenog prostora u posljednje dvije godine. Po tome je najbolji igrač lige.

U 18. i 19. minuti Real je utrostručio vodstvo. Cristiano Ronaldo je odličnom asistencijom uposlio Lucasa koji nije mogao promašiti mrežu. Portigalac je samo minutu nakon asistencije upisao i pogodak. Ronaldu je to bio 30. pogodak u prvenstvu i prvi je igrač koji je uspio postići 30 pogodaka u šest uzastopnih sezona La lige.

Novi je pogodak postignut iz novog udarca na okvir Frosinoneovog gola - 4/4. Strijelac je bio Jese , a još jednom je asistirao Ronaldo. Deseta mu je to asistencija ove sezone.

Mateo Kovačić je priliku za igru dobio u 54. minuti kada je zamijenio Casemira. U istoj je minuti i Eibar imao jako dobar pokušaj, ali je udarac Junce odsjeo pokraj desne vratnice. Do kraja utakmice je zaigrao i Izet Hajrović kod gostiju. 

Zinedine Zidane u utakmici nije koristio Tonija Kroosa, Marcela i Garetha Balea, a u konkurenciji nisu bili Keylor Navas i Luka Modrić. Sve su to igrači koji će najvjerojatnije zaigrati od prve minute protiv Wolfsburga. Poredak pogledajte ovdje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?