Primera

Real se provukao! Modrić izborio jedanaesterac, ali ga je Ronaldo promašio

Reuters
29.04.2017.
u 19:30

Real Madrid u 34. kolu Primere kod kuće je slavio protiv Valencije 2:1 i napravio korak bliže naslovu. No, kraljevi su do pobjede stigli nakon puno borbe, Valencia u 82. minuti imala 1:1 da bi četiri minute kasnije Marcelo zabio za tri boda. 

Domaću je momčad u vodstvo doveo Ronaldo golom u 27. minuti. Bio mu je to 367. gol u šest najjačih europskih liga čime je prešao Jimmyja Greavesa i postao najbolji strijelac u povijesti. No, Portugalac je umalo mogao biti i tragičar.

Modrić je u 56. minuti izborio jedanaesterac kojega je izveo Ronaldo, no vratar Alves mu je obranio udarac. Nakon toga je Parejo gurnuo Real u još težu situaciju. U 82. minuti sjajno je pogodio iz slobodnjaka za šok na Santiago Bernabeu. No, Real je u 86. uspio doći do pobjede golom Marcela pa kraljevi i dalje odlučuju o sebi. 

Pobjede li sve do kraja, postat će prvaci bez obzira na Barcelonu koja večeras gostuje kod Espanyola. Dodajmo i da je Modrić danas odigrao vrlo dobru utakmicu, izašao je u sudačkoj zamjeni, dok je Mateo Kovačić bio na klupi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije