REMI S BETISOM

Real kiksao, Modrić vodio kraljeve kao kapetan

Luka Modrić
Marcelo del Pozo/REUTERS
09.12.2023.
u 19:28

Luka Modrić je do 70. minute nosio kapetansku vrpcu, a tad ga je Carlo Ancelotti zamijenio Danijem Ceballosom.

Nogometaši Betisa i madridskog Reala odigrali su 1-1 u utakmici 16. kola španjolskog prvenstva pred više od 50.000 gledatelja na stadionu Benito Villamarin u Sevilli.

Vodeća momčad prvenstva došla je do vodstva u 53. minuti kad je mrežu zatresao Jude Bellingham i došao do svog 12. prvenstvenog pogotka u sezoni. Aitor Ruibal je izjednačio na 1-1 u 66. minuti.

Luka Modrić je do 70. minute nosio kapetansku vrpcu, a tad ga je Carlo Ancelotti zamijenio Danijem Ceballosom.

Real Madrid je po treći put ove sezone osvojio samo bod i s 39 bodova je na vrhu ljestvice. Bod manje, ali i utakmicu manje, ima Girona koja će u nedjelju gostovati na Olimpijskom stadionu kod trećeplasirane Barcelone (34 boda).

Betis je s 26 bodova na sedmoj poziciji.

U prvoj utakmici subotnjeg programa Las Palmas je pobijedio Alaves s 1-0 na gostovanju u Vitoriji. Pobjedu gostima donio je Kirian Rodriguez golom u 31. minuti dvoboja. Alavesu su u drugom poluvremenu dva pogotka poništena na intervenciju VAR-a, zbog zaleđa.

Za Las Palmas je to sedma pobjeda u ovoj sezoni pa se momčad s Kanara s 24 boda nalazi na osmom mjestu ljestvice LaLige. Alaves je sa 16 bodova ostao na 13. poziciji.

subotu su na rasporedu još dva dvoboja: Villarreal - Real Sociedad (18.30 sati) i Mallorca - Sevilla (21.00).  

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?