rekordni 34. naslov

Razuzdano slavlje igrača Juventusa nakon osvajanja naslova

 Juventus
26.04.2016.
u 13:12

Na društvenim mrežama pojavio se snimak iz svlačionice, gdje je bilo veselo, a nakon toga, nogometaši Juventusa su se pridružili i navijačima

Nogometaši Juventusa postali su prvaci Italije peti put za redom, ukupno 34. put u povijesti nakon što su u 35 kolu, tri utakmice prije kraja osigurali naslov prvaka svladavši Fiorentinu s 1:2 u gostima.

Heroj pobjede Juventusa je "Superman" Gigi Buffon, koji je u 90. minuti prvo obranio penal Nikole Kalinića, a potom i "skok" udarac za pobjedu Stare dame, koja titulu znači, javlja N1. 

Nakon susreta, uslijedilo je veliko slavlje, a u dobroj zabavi sudjelovali su svi igrači i stručni tim Juventusa.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak iz svlačionice, gdje je bilo veselo, a nakon toga, nogometaši Juventusa su se pridružili i navijačima, s kojima su proslavili rekordni 34. naslov prvaka Italije.

Vrlo lako ćete primijetiti da je prvi showman Juventusa zapravo Francuz Paul Pogba.

Podsjetimo, golove za pobjedu Stare dame postigli su Mandžukić i Morata, dok je tragičar Kalinić bio jedini stijelac za Fiorentinu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije