PRIJATELJSKE UTAKMICE

Razigrani Neymar srušio i Manchester United

27.07.2017.
u 09:30

Messi i Neymar bili su vrlo razigrani u Marylandu, a za jedini pogodak na utakmici u 31. minuti Brazilac je oteo loptu Antoniju Valenciji u kaznenom prostoru i zabio

I dok se Neymarov odgovor na PSG-ovu želju da ga dovede još čeka, na terenu se čini da Brazilac uživa u tome. 

Nakon što je dvama pogocima srušio Juventus u International Champions Cupu, sada je Neymar donio Barceloni i pobjedu nad Manchester Unitedom 1:0, piše Goal.

Messi i Neymar bili su vrlo razigrani u Marylandu, a za jedini pogodak na utakmici u 31. minuti Brazilac je oteo loptu Antoniju Valenciji u kaznenom prostoru i zabio. Naš Ivan Rakitić igrao je za Barcelonu prvo poluvrijeme. Juventus je na Floridi pobijedio PSG s 3:2. Stara dama je povela u završnici prvog poluvremena kada je sjajnu asistenciju Dybale iskoristio Higuain.

Parižani su se u igru vratili u 53. minuti kada je pogodio Goncalo Guedes. Za najljepši trenutak utakmice pobrinuo se Marchisio u 62. minuti kada je sa 16 metara zakucao loptu u mrežu za 2:1. PSG se još jednom vratio u igru u 80. minuti kada je Pastore glavom s pet metara zabio za 2:2. Ipak, Juventus je u 89. minuti stigao i do trećeg vodstva, koje je ovog puta značilo i pobjedu, a slavlje je s bijele točke donio Marchisio drugim golom na utakmici.

Mario Mandžukić igrao je za Staru damu prvih 45 minuta.

Manchester City je u Los Angelesu s uvjerljivih 4:1 razbio Real Madrid, a svi golovi pali su u nastavku utakmice. Seriju pogodaka je otvorio Otamendi u 52. minuti, da bi samo sedam minuta kasnije za 2:0 zabio Sterling. U 62. minuti Zidane je odlučio promijeniti cijelu momčad pa su tako teren napustili naši Luka Modrić i Mateo Kovačić. No, na terenu se nije puno toga promijenilo pa je u 67. minuti 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije