HVALIO ENRIQUEA

Rakitić otkrio kako je upoznao suprugu: 'Otišao sam u bar...'

28.06.2017.
u 10:20

- Odlazak Luisa Enriquea veliki je gubitak za klub. Meni je dao puno povjerenje tijekom ove tri godine i imali smo odličan odnos

Unatoč brojnim nagađanjima da će napustiti Barcelonu, Ivan Rakitić i dalje će biti jedan od glavnih igrača katalonskog kluba. Novi trener Ernesto Valverde vidi ga kao člana prve postave, što je našeg reprezentativca natjeralo na to da više ni ne pomišlja o odlasku. No, bez obzira na to što se raduje radu s novim trenerom, u razgovoru za Club del Deportista Rakitić je nahvalio Luisa Enriquea.- Odlazak Luisa Enriquea je veliki gubitak za klub. Meni je dao puno povjerenje tijekom ove tri godine i imali smo odličan odnos, rekao je Rakitić te istaknuo da bi volio da ga jednog dana trenira Guardiola. Barcelona ove godine nije osvojila prvenstvo, a ni Ligu prvaka, što je za tako veliki klub neuspjeh. Rakitić od dolaska u Barcu nije imao tako 'siromašnu' sezonu. - Preokret protiv PSG-a za nas je bio kao da je završila sezona i da su nam dali trofej. Radilo se o sličnim emocijama. No, tri dana kasnije izgubili smo od Deportiva i to je bio povratak u realnost. Raketa je već godinama u braku sa suprugom Raquel s kojom ima prilično sretan i skladan brak. Otkrio je i kako ju je upoznao... - Bio je to 27. siječanj, s bratom sam otišao u hotelski bar prije spavanja. Rekao sam mu: potpisat ću za Sevillu i jednog dana ću se oženiti ovom curom koja radi kao konobarica, otkrio je za kraj hrvatski reprezentativac.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?