Barcelona

Rakitić na 'čišćenju' od kartona, Enrique hvali Glasgow

rakitic
Getty Images
24.11.2016.
u 09:49

Barcelona je uspješno odradila gostoavnje kod Celtica. Nije bila učinkovita kao na njihovom susretu u Barceloni, no 2:0 je bilo sasvim dovoljno da posljednja utakmica u skupini ne odlučuje o ničemu jer je prvo mjesto u skupini za 'blaugranu' zagarantirano. Uz to, od kartona će se sljedeći susret za nokaut fazu 'očistiti' Rakitić i Neymar pa se može reći da je 'škotska misija' za Barcu bila itekako uspješna, piše Goal.

"Bila je teška utakmica. Očekivali smo da će nas Celtic pritisnuti visoko, ali rasli smo što je utakmica odmicala. Sjajno je što smo u ovako teškoj grupi završili kao prvi. Odlično smo se branili, a Messi je kao i obično bio fantastičan. Dobro smo držali naš posjed lopte", rekao je trener Barcelone, Luis Enrique pa nastavio:

"Ovo je sjajno mjesto za igranje nogometa. Osim zadnjih pet do deset minuta, gledatelji su bili fantastični."

Javier Mascherano ponovno je bio kolosalan u obrani katalonskog diva. 

"Došli smo da potvrdimo prolaz, a zbog Cityjevog rezultata dobili smo i prvo mjestio. Sretan sam i sada se moramo fokusirati na La Ligu. Danas su Messi i Neymar odlučivali, ali znamo svi da oni imaju te mogućnosti. Oni su svjetska klasa i kada se ovako povežu, nitko im ne može ništa."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?