posušje

Rakićani slavili protiv Rastovače

15.07.2016.
u 11:00

Na šestoj večeri Malonogometnog turnira mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje bilo je zanimljivih susreta. Rezultati: Rastovača polje - Vojuša 6:1, Durmišuša - Broćanac 3:2 i Osoje - Rastovača 5:2. Sedma večer je bila uzbudljiva osim u prvom susretu. Naime, Rakićani su u sve boljoj igri upisali visoku pobjedu protiv drugog sastava Rastovače čak 12:1. U drugom susretu bilo je uzbudljivo, a na kraju su Vinjani pobijedili Batin Zagomele s 4:2. Konačno na ovom zanimljivom turniru susret između Landeka i Vira završio je neodlučno 2:2. Ono što je posebice zanimljivo na ovom sportskom događaju u Posušju jest sve veće zanimanje za susrete na igralištu OŠ Ivana Mažuranića. Uz domaće navijače stižu i raseljeni Posušani sa svih strana svijeta. Tako smo zabilježili i susjede iz posuških Vinjana, Petrice iz Beča te Toronta koji su se našli među gledateljima na tribinama, koje sa svakom novom utakmicom bivaju sve punije. Na sedmoj večeri organizatori su potvrdili da ih je bilo oko tisuću i pol. U završnici će tribine biti pretijesne.

I još nešto vrijedi zabilježiti. Turnir se zbog ulične košarke i Velike seoske olimpijade na Ilijinu brdu odgađa sve do 21. srpnja 2016. godine. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije