Đoković:

Rafa Nadal je najbolji na zemlji i favorit za R. Garros

Novak Đoković
Agencija
21.04.2016.
u 16:25

Iako je imao dosta problema s formom zadnje dvije godine, Rafael Nadal nije odustao i osvojio je svoj prvi veći turnir u Monte Carlu. Kada je zemljana podloga u pitanju nema mu ravnog, a to je potvrdio i najbolji tenisač svijeta Novak Đoković .

- Titula Nadala u Monte Carlu nije iznenađenje. Pa puno puta je pobjeđivao tamo. Čini se da je imao problema kod većih turnira zadnje dvije godine, ali je i dalje najbolji tenisač na zemlji. Veoma ga poštujem i mislim da je prvi favorit na bilo kojem turniru na zemlji. Ni Roland Garros nije izuzetak - rekao je Đoković za britanski Telegraph.

Đoković se još jednom dotakao teme namještanja mečeva u tenisu.

- Sve dok ne postoje dokazi tenis je čist. Čitao sam što je Murray rekao. Nas dvojica gajimo veliko prijateljstvo i vjerujem kako nije mislio na konkretnog pojedinca. Nezgodno je što se priča da u tenisu postoje klađenje, namještanja, doping..., ali mislim da anti-doping agencije moraju donijeti zakone. Ponosam sam što sam dio sporta koji je čist - zaključio je srpski tenisač.

Roland Garros počinje 22. svibnja, a prije Grand Slama na rasporedu su Rim i Madrid.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije