Italija

PSG nudi dva igrača i 15 milijuna eura za Miralema Pjanića

Football Soccer - SSC Napoli  v AS Roma - San Paolo stadium, Naples, Italy-  13/12/15SSC Napoli Miguel Allan (R) in action against Miralem Pjanic of AS RomaREUTERS/Ciro De Luca
11.03.2016.
u 09:00

Paris Saint-Germain spreman je ponuditi dva igrača i 15 milijuna eura za reprezentativca Bosne i Hercegovine i nogometaša Rome Miralema Pjanića. Kako piše jučerašnje izdanje prestižne “Gazzetta dello Sport”, prvaci Francuske ponudit će oko 50 milijuna eura za nogometnog bh. reprezentativca.

U ponudu je uključen nogometaš PSG-a koji se nalazi na posudbi u Romi Lucas Digne, čija se vrijednost procjenjuje na oko 15 milijuna eura.

Pored Dignea, PSG nudi i Adriena Rabiota, koji košta između 15 i 18 milijuna eura i 15 milijuna eura u gotovini kako bi pobijedili konkurenciju za dovođenje Pjanića i uvjerili rukovodstvo rimskog kluba. Za Miralema Pjanića su zainteresirani neki od najvećih europskih nogometnih klubova, uključujući Chelsea, Manchester United i Real Madrid.

Bh. nogometaš u Romu je došao iz Lyona još 2011. godine, a ove sezone je u talijanskoj Seriji A postigao devet golova i predvodnik je svoje momčadi. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije