Mali nogomet

Prvi put na Kutiji šibica - Dobermannu naslov uz 19:0 gol razliku!

CB Dobermann
30.12.2015.
u 07:50

Finale je bio zanimljivo. Bez obzira na samo jedan pogodak bilo je puno lijepih akcija. Jedini pogodak postigao je Tihomir Novak

Momčad CB Dobermann osvojila je 45. izdanje malonogometnog turnira Kutija šibica. Momčad pod tim imenom prvi put je slavila na ovom prestižom turniru, no igrači te momčadi sakupili su ukupno 29 osvojenih Kutija. Naime, pobjednička momčad nije primila niti jedan pogodak na cijelom turniru. Suparnicima su ugurali 19 pogodaka, a to što nisu primili niti jedan zasluga je i vratara Gorana Malogorskog.

- Ovo mi je prva osvojena Kutija. Igrao sam jednan finale, ali SAM izgubiO. Dolazim iz mjesta Gornje Jesenje pored Krapine i branim veliki nogomet za slovensku momčad Videm u trećoj slovenskoj ligi. Sa dečkima iz Dobermanna igram već dvije godine - istaknuo je Malogorski.

Švigir poput Eduarda

Finale je bio prilično zanimljivo. Bez obzira na samo jedan pogodak bilo je puno lijepih akcija. Jedini pogodak postigao je Tihomir Novak. Šutirao je jednu laganu loptu iz kuta, a Švigir je reagirao kao Eduardo, vratar Dinama, protiv Olympiakosa u Maksimiru.

Na završetku utakmice, 18 sekundi prije kraja dogodio se incident. Jedan od igrača Big Bang teama napucao je loptu koja je iz velike blizine pogodila u ruku Vedrana Matoševića. No, sudac Adin Hasić ništa nije svirao. Da je, to bi bio šesti prekršaj Dobermannu i Big Bang team dobio bi deveterac. Matija Jalžečić, voditelj Big Bag teama, nije se dugo mogao pomiriti s tom odlukom pa je prekid potrajao nekoliko minuta.

- Sramota organizatora da ovakav sudac SUDI finale - bio je ljut Marijo Švigir koji je branio osmi put u finalu i ovo mu je drugi poraz.

- Tužan sam. Nismo možda zaslužili osvojiti Kutiju, ali smo zaslužili barem izvođenje sedmeraca. Ne znam hoćemo li se okupiti u ovom sastavu sljedeće godine. Žao mi je ovih naših divnih navijača koji su nas u velikom broju bodrili. Suđenje neću komentirati, neću se sad vaditi na tu jednu spornu odluku. Kad sve zbrojim i oduzmem igrati dvije godine za redom u finalu je velika stvar. Mi smo kvartovska momčad dok za CB Dobermann igraju prekaljeni majstori malog nogometa - rekao je Dino Bartoluzzi, igrač Big Bang teama.

Rezultati - glavni turnir - finale: CB Dobermann - Big Bang team 1:0; veterani - finale: Promotionplay (Marić, Šokota, D. Šimić, Đulvat, Močibob, Jakirović) - IPA 1:0. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije